DISC på en dag

Om kurset DK

Målgruppe

Kurset er for dig som gerne vil blive klogere på egen præference samt på, hvordan du kan bruge personprofil-analysen DISC til at styrke måden, du samarbejde med andre i dine projekter.

Praktisk info

Kurset gennemføres en hverdag i foråret 2024 (09.00 – 16.00). Dato kommer snarest.

Pris

Prisen er 4.550 pr. person ex. moms. Prisen inkluderer frokost og personlig DISC profil.

Tilmelding

Skriv til Christian på [email protected] eller ring på 22263238 for at høre mere eller tilmelde dig.

Formål

Uanset hvilken rolle du har i opgaveløsningen, er det relevant at du interesserer dig for, hvordan samarbejdet i dagligdagen fungerer bedst muligt – både hvis du er leder, men også hvis du ikke er.  En af de effektive veje til at styrke samarbejdet er at opnå indsigt i egne og andres præferencer og bruge dette som et aktiv i hverdagen. Det skaber bl.a. øget arbejdsglæde, bedre produktivitet, færre konflikter og øget forståelse for, hvorfor du gør som du gør – og hvorfor andre gør, som de nu gør.

Udbytte

På vores en-dags DISC-kursus vil du få en dyb indsigt i egne præferencer og en øget forståelse for hvad det betyder for dig i en samarbejdsrelation. Du vil få et grafisk overblik af din DISC profil og en tilhørende tekst, som vil hjælpe dig med at forstå profilen. Vi bruger Thomas PPA DISC.

På dagen vil vi identificere hvordan du spotter dine samarbejdspartneres DISC-profiler. Og vi vil sammen udforske, hvad det kan betyde for succes i jeres fælles projekter. Du vil derfor gå hjem med konkrete ideer til, hvordan du med det samme kan styrke samarbejdet i dine vigtigste samarbejdsrelationer.

Form

Kursusdagen vil være præget af både oplæg, øvelser, debatter og diskussioner i plenum. Der vil også være tid til individuel refleksion og forholden sig til egen DISC profil.

Spørgsmål?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Ring på: +45 2226 3238